
Linsegryde fra Lobbæk
4. januar 2023
En lækker og mættende linsegryde som smager meget bedre, end den ser ud.
- 2-3 spsk. olivenolie
- ½ løg
- 2 fed hvidløg
- 2 tsk. karry
- 1 tsk. spidskommen
- ½ tsk cayennepeber
- ½ tsk. kanel
- 2 spsk. tomatpure
- 5 dl vand eller grønsagsboillon
- 4 dl røde eller grønne linser
- 1 dåse kokosmælk (400 ml)
- 2-3 gulerødder
- 2-3 kartofler
- salt
Kom olien i en gryde og steg løg, hvidløg, kartofler og gulerødder i et par minutter. Tilsæt krydderierne og lad dem 'brænde af' (uden at brænde på).
Tilsæt vand eller bouillon, tomatpure og kokosmælk. Skyl linserne godt, og hæld dem i gryden.
Lad retten simre en halv times tid og rør i den af og til.
Smag til med salt og server med creme fraiche eller græsk yoghurt samt groft brød.
Nyheder
-
Linsegryde fra Lobbæk
4. januar 2023En lækker og mættende linsegryde som smager meget bedre, end den ser ud.
-
Hummus hitter i Hasle
7. december 2022Her er hemmeligheden på, hvordan du får din hummus blød og cremet
-
Besøg af 20 studerende fra USA
14. februar 2022Det var yderst inspirerende at møde 20 studerende fra USA, der var på ophold i DK i samarbejde med DIS. Vi havde en god diskussion om bæredygtig fødevareproduktion og transformationen af landbrug fra animalsk produktion til 100 % plantebaseret
-
Bælg og Business
14. september 2021Den 31 august blev endnu en gang sat fokus fremtidens proteiner i form af planteproteiner.