Bælg og Business

14. september 2021
Den 31 august blev endnu en gang sat fokus fremtidens proteiner i form af planteproteiner.

Den 31 august blev endnu en gang sat fokus fremtidens proteiner i form af planteproteiner. Eventet hed Bælg og Business og her var hele værdikæden fra jord til bord mødt op for at høre mere om udfordringer og muligheder med de nye afgrøder, samt netværke.

Det var en rigtig spændende dag, se mere i indslaget på TV2-Bornholm:

https://play.tv2bornholm.dk/?area=searchTV&id=823717#823717

Nyheder


  • Besøg af 20 studerende fra USA
    14. februar 2022
    Det var yderst inspirerende at møde 20 studerende fra USA, der var på ophold i DK i samarbejde med DIS. Vi havde en god diskussion om bæredygtig fødevareproduktion og transformationen af landbrug fra animalsk produktion til 100 % plantebaseret

  • Linsegryde fra Lobbæk
    3. november 2021
    En lækker og mættende linsegryde som smager meget bedre, end den ser ud.

  • Hummus hitter i Hasle
    26. oktober 2021
    Her er hemmeligheden på, hvordan du får din hummus blød og cremet

  • Bælg og Business
    14. september 2021
    Den 31 august blev endnu en gang sat fokus fremtidens proteiner i form af planteproteiner.